Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om två personer fast med samma namn


17 år

Våra ord hade aldrig bytt information
våra ögon hade aldrig stirrat blint på varandra
förrän vi satte oss ner i samma soffa
från vågorna av Rysk vodka

Du sa ditt namn
ett namn som jag en gång känt
som jag en gång älskat,
som jag en gång hatat
och som jag precis förlåtit
från mitt långsinta hjärta

Ju mer du talade
desto intensivare spred sig
den pirrande känslan i kroppen
som jag en gång känt, som jag en gång
älskat, som jag en gång hatat
och som jag nu förlåtit

Tiden kom och tiden gick
våra ögon möttes,
våra ord bytte ägare
och du gick
men du gick inte ensam

för precis som för 17 år sedan
tog du mitt hjärta med dig




Fri vers av Clocare
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-29 23:09



Bookmark and Share


  Skogsmullen
Både vemodig och inspirerande text, riktigt bra!

2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Clocare
Clocare