Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligt

Du tittade in i mina förvirrade ögon
och orden som ramlade ur min mun
trasslade in sig i hemligheten
som mitt hjärta skulle bevara
från just dig

När jag sitter här
och trycker på mina tangenter
inser jag att mina ord
måste brännas
och askan fin fördelas
så du aldrig kommer förstå

hur nära du var att
lägga ihop 1+1
när du knackade på min dörr
den där augusti kvällen 2014

med ditt värmande leende..




Fri vers av Clocare
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-30 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clocare
Clocare