Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett långsamt farväl

Jag förlåter dig
Förlåter din törst av mitt blod
Jag höjer handen till farväl
För orden jag har i min mun
Kommer aldrig höras av dina öron

Jag ser dig
Jag ser skuggan av dig
Och jag följer dina rörelser
Tills det sista minnet
Dunstar bort i en rök som kallas för
Slutet

Dimman tätnar
Och din röst avtar
Ditt ansikte mörkas
Jag kan inte längre se dig
Och jag andas sakta
Medan du långsamt tar ditt farväl
Från mina minnen




Fri vers av Clocare
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-13 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clocare
Clocare