Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vem du är – men du känner mig inte

Jag skall möta din blick
Med total tystnad
Och förvirra dina fördomar

När du frågar mig,
Och du kommer att fråga mig
Kommer jag besvara dina frågor
Med kort och koncist nickande
Ty dina ord kommer inte få penetrera mina tankar
Tyst skall jag vara

Och när du går,
Kommer du undra
Vad du har gjort för fel

Och när du inser det
Är det försent för att älska dig




Fri vers av Clocare
Läst 237 gånger
Publicerad 2014-09-13 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clocare
Clocare