Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© 2003


Filosof


Kampen mellan fakta,
de känslor
som orsakade den första fakta
och besvikelsen därefter,
nya känslor, mera fakta ...
fick hjulet att snurra.
Det är vårt,
minsta gemensamma öde.




Fri vers (Fri form) av Bruno Meneghetti
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-15 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno Meneghetti
Bruno Meneghetti