Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15.06.2013 Lördag.


Sommarens dofter

Skogens aromatiska dofter slår ut
                                     i min varelse.

Dofternas balsamering väver in mig
i egyptiska ritualer - de symboliska vägarna.

Vid vattenkällorna forskar jag
                                   efter tröstande poesi.

Förlorad ensamhet tvingar in mig i folkvimlet.
Där dofternas källor byts ut

                                   mot cigarettrök och poppad majs.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-15 11:32



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Visst kan man nästan drogas av den underbara doft, som naturen så generöst bjuder. Vackert.
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP