Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi som terapi





Om jag känner några känslor
jag inte vill känna,
sorterar jag dem noga
och bygger ord med min penna




När mitt hjärta fylls av glädje
och jag bara vill le,
skriver jag ner allt i mitt block
så ni också kan få se




När jag är ledsen och sårad
och min själ är full av smärta,
skapar jag några rader
för att lätta mitt hjärta




Vad jag älskar att skriva
och läsa poesi..
För mig är det en mix
av passion och terapi








Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 589 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-06-17 20:13



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Precis! Poesi är en lisa för själen.
2014-06-07

  Rise Little One

"Vad jag älskar att skriva



och läsa poesi




För mig är det en mix



av passion och terapi"

Mitt i prick ...

2013-06-18

    ej medlem längre
Visst är det så, ord som terapi

2013-06-18

  Linda CH VIP
Skönt diktat! Sanna ord som stämmer väl in på mig med.
2013-06-18

    ej medlem längre
Ja...bra!
2013-06-18

  Lars Hedlin
Just så ...Stark insikt ;) kram
2013-06-18

    ej medlem längre
Rimmigt bra !!
2013-06-18

  agneta pichler
Du sätter dem rätta orden
mitt i prick..

för visst är det så..

ha en underbar natt
med vackra drömmar..
2013-06-17

  Kaptenlöjtnant
snyggt!
ett block till hands , det är rimmarens melodi

2013-06-17

  Carina Bendix
Tack så mycket! :)
2013-06-17

    Dan Myrbeck
Ja visst, en Bendix-mix
som ger kicks!
2013-06-17

  ULJO
Bättre terapi kan man nog inte ha
2013-06-17

  Tess74
För oss alla tror jag. Fina ord
2013-06-17

    ej medlem längre
Härlig dikt! :)
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix