Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte allt

Hur kan någon veta vad som gömmer sig bakom ett namn
leende.
Alla gömmer vi sina hemligheter väl
Ett namn ger dig inte rätt att döma
En adress berättar inte vem jag är.
Plats var jag föddes
Vem födde mig?
Det Ger dig inte rätt att tro att jag borde vara på ett visst sätt.
Hade jag försökt bli du hade det blivit fel
Så låt mig vara just den jag är med mina förutsättningar och mina egna kramper och mål.
Tro inte att du är bättre för du är på en och samma ställe sen du var embryo
Det hjälper inte alltid
En bra själ bor ibland i en osynlig värld som är så fin att man kan försvinna ibland och samla på sig ny energi för att klara av verkligheten som gör ont ibland
Och då klarar man sådana som du.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-18 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark text berörs inom,,Styrka och energi till dig KRAM
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino