Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja,du är

 

likt min fingertoppskänsla
så brinnande nästan
levande

undersöks ytterligheter på din ryggtavla
ensamma smekningar i gryende morgon

såväl som känslan
är du, saknaden

 




Fri vers av Laijza
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-19 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang