Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En MidSommarDagsDröm

 

 

 



Drömde att en av mina bekanta hade lagt upp ett fantastiskt foto som jag funderade på att kommentera med "Försökte like:a detta tre gånger, men det funkade blott en gång...".

Fast nu hittar jag inte bilden, varken i mitt minne eller på facebook ;-) (Precis som jag sällan återfinner de filmer eller böcker jag drömmer finns, och gör mig beredd för att kliva upp och plocka fram...)

Kanske lika bra det - för drömde också att en annan av mina vänner skulle känna sig svartsjuk ifall jag visade överdrivet intresse för uppläggerskan eller för interiören som visades.

 

 

 

 

 

 




Prosa av TrollTörnTrappan VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-21 13:12



Bookmark and Share


  Nanna X
... ja... drömmar går som strömmar...
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP