Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du försökte

Du är inte jag,
Det kommer du aldrig va.
Du kan aldrig gå in,
Under mitt skin.
Aldrig kunna läsa,
Mina indre tankar.
Förstå vad jag känner,
Utan att jag talar om.
Men jag skulle uppskatta,
Om du försökte.




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-22 03:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ibland är det där lilla,
om dom ändå försökte det enda man vill

jag tyckte du fick ihop känslan bra i dina ord här, Bra!
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.