Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De mörkaste timmarna kommer inte alltid på natten.

De mörkaste timmarna kommer inte alltid på natten, tro mig!

Var tyst, håll käften, kom inte till mig och lipa! Jag har mentalkirurgiska knivar att slipa, skiter högaktningsfullt i din lilla knipa!

När jag stod med en fot i graven och den andra i rävsax, var fan var du? Var jag inte värd din oro, varför i helvete skulle jag bistå dig nu?

Inte skyldig dig ett j....a piss, skulle inte ens slösa det på dig om jag fann dig brinnande i rännstenen! Klappar och tröstar med en extra kantig gatstenen!

Tiden för missriktad omsorg är förbi, skeppet har förlist, bron rasat! Du drog ur bottenpluggen och minerade fundamenten, du kanske skulle ha nytta av mig nu när ditt liv är söndertrasat!?

De mörkaste timmarna kommer inte alltid på natten, slut ögonen och testa! Dör du inte av denna pärs, kan man ju hoppas på nästa...




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-22 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard