Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
swedish midsummer


fourtysecond flute : intermezzo for inverted wood

 

 





sun shines tonight

over every door and club remain closed

no people are to be seen

in this empty town only the fool

plays his flute for five hundred birds

and bears, deers and foxes 'round a fountain

finally returning to their real houses

from our wild human forest

where women dances with trees

and men then drinks them down in the moss

so far from every hotel balcony

we once more miss our window world of wooden peace

as pigeons stepped into mirrors as pigs

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-22 21:29



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tack för trogen läsning Nanna! Nu var här sista pusselbiten mitt i som behövdes för full bok - ligger sammanställd här:
http://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5107
men kommer förmodligen att flöjta till några fler före jag "lämnar flöjt-fixeringen för gott", kanske blir det fagotter, oboer eller något fullkomligt annat...

2013-06-23

  Nanna X
lite blandning av Alice och Råttfångaren, skön bild...
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP