Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga väcka ett liv, utan fallskärm

Det är nu, vid midsommar,

när ledigheten börjar hägra

och tiden tycks hinna ifatt oss,

som våra tillkortakommanden känns inombords

 

hur vattnet i kranen droppar,

för att din hand inte är där

 

hur köksrenoveringen skjuts på framtiden,

som ett oförståeligt ultimatum

 

hur saker som är synbart enkla

kan göras onödigt svåra att genomföra

hur ett invant sammanhang kan bli

         ett nytt moment tjugotvå

 

© Birgitta Wäppling, 23 juni 2013

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-23 16:24



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Jag läser in en hög igenkänningsfaktor i detta. Ja bara så enkelt, så komplicerat kan saker och ting plötsligt te sig i ett nytt oplanerat ljus.

Tack för läsningen skrivarsyster!
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP