Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få teckna våra drömmar på din ryggtavla

älskade,

teet är bara ett substitut för värmen mellan människor

det är något som väcks inom oss när händerna värms upp av koppen

i periferin av något mycket större

 

jag vill känna värmen från din kropp,

måla mina drömmar mot din ryggtavla,

och älska dig vaken

 

jag vill ägna våra timmar åt lek ibland,

fläta oss samman likt en korg som bär våra framtidsplaner

kränga lite

när andan faller på

 

leva

 

© Birgitta Wäppling, 23 juni 2013

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-29 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-07-13

  Göran P Rödholm
"... och älska dig vaken". Oerhört fint tecknad dikt.
2013-06-29

    ej medlem längre
Så fint uppmålat.
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP