Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens smycken och överlevnad




Regnar guld
över vattens stiltje

Månen är stor
och vinden är i vila

Tjärnen spegel
denna natt

Går en vargtik förbi
vädrande byte

Hennes ögon
stannar en stund
inför prakten

Valparna väntar i lyan
hungrande




Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-23 23:49



Bookmark and Share


  Sunlight
En fin bild du målar här
stämningsfullt formulerat
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST