Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den heta efterrätten

det tegelstensröda ruset
värmde våra kylda kroppar
med blodigt heta filéer
till toner av piano och levande ljus

*

våra ögon mötes och lekte
i en förtrollad stund
där ljud, blickar och dofter
förenade våra lustar

*

tillslut

på nymanglade lakan av bomull
serverades den heta efterrätten




Fri vers av Fredric
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-03 08:22



Bookmark and Share


    Pussgurkan
mjukt, fint, vackert kärleksfullt, snyggt upplägg, mera?
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric