Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sukt

vattnets skimrande speglingar
långt från verkligheten
glittrar till när solen hickar


orden du hör är brisen
det skälver i ytan
inbjudande dopp
erövrade rädslor


och jag hoppar


jag är naken
jag är stark
jag är det där oundvikliga
vinet
jag är röd
som ditt blod

var allt det där
som svider
för piskan suktar 
mina former
till mina rytmer

bli det där du
aldrig vågat


jag är allt och du vet
hur jag älskar livet

 




Fri vers av Laijza
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-25 00:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Var sådan, Var allt
ty du är
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang