Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet fortsätter framåt..

Grönskan är här igen
och lyser upp detta vackra land
men under skönhetens ljus
gror våld hat och problem
som bara tycks växa i styrka..
solen fortsätter oavsett lysa
och värma frusna själar..
en dag vissnar löv och blommor
faller till marken förmultnar
och blir till stoft..
tänk om samhällsproblemen
kunde försvinna på liknande sätt..
drömmen om en bättre framtid fortsätter
hoppet och tron bär genom allt..







mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-25 10:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk om hatiska hemsidor som Nordfront kunde försvinna.
Alla nazistgrupper OCH deras motsvarigheter på vänsterkanten - AFA.
Sverige skulle bli ett bättre land utan dessa grupperingar, och KD.
2013-06-25

  Bibbi VIP
Exakt:"hoppet och tron bär genom allt.."
2013-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, drömmen om en ljusare framtid finns fortfarande...
2013-06-25

    ej medlem längre
Då skulle vi ju få ett helt annat samhälle
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP