Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hennes längtan skulle snart bli uppfylld..


Hennes hjärta längtade..

Hon blickade ut över vattnet
och drömde sig bortom det synliga
hennes hjärta längtade så
att få känna närhet till blodsbanden
de evigt sammanlänkade..






mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-25 11:38



Bookmark and Share


  Quasimodo
Moderskärlek stor och varm!
2013-06-25

  Bibbi VIP
Förstår det här mer än väl...
2013-06-25

  Rozsi.kovacs

jätte fint Mare
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP