Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt älskade barn!


Mitt älskade hjärta!

Snart så får jag krama om dig
hjärtat kan ej sluta le
lyckan är så obeskrivlig
tänk att jag dig snart får se!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-25 16:21



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Jag önskar att min mamma skulle skriva så.
2013-06-26

  Bibbi VIP
Lycka till!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP