Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=GO_FiLt0q_U&feature=endscreen


Ackord # 1 : Cittran citerar

 

 

 




Ack, ordet brister slint och studsar till


Baktalar bra referens


Cittran ser sekunderna an : nu i sitt tredje öra

 



 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-25 20:02



Bookmark and Share


  Tarantaran
Härlig musik, " Der Dritte Mann ";
Anton Karas spelar fint tillsammans
med " Two Rudis ", bara det är kul!
låter säkert perfekt, hört i tredje
örat synnerligen vackert!
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP