Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ciggistan

ni behöver inte stå bredvid mig
och om ni måste gå förbi mig,
kan ni väl ändå hålla några meters distans
så jag slipper andas in i eran framtida cancer

Förolämpar jag rökare?
de/ni förolämpar mig varje gång
ni tänder en cigg framför mig, bakom mig
bredvid mig, och blåser ut skiten
så de hamnar i mina lungor

Ta inte på mig med era händer
det luktar så mycket cigg
att deodoranten jag använder
mattas och plattas ut

Har inte rökare också rätt att leva?
Jo, men de har valt att inte göra det




Fri vers av Clocare
Läst 260 gånger
Publicerad 2013-06-26 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clocare
Clocare