Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är sjukt!!

Väntetiden för att gå till tandläkaren
kan ta upp till fem år!!
Jag som skattebetalare
har ingen förtur..
men mina pengar har!!
För som det nu ser ut i gamla Svedala
ökar orättvisorna rejält
och som jag har sagt och säger igen
vårt land faller i stora bitar!!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-27 10:06



Bookmark and Share


  aol
jaa klassamhället tar form,
2013-09-08

  Bibbi VIP
Själv har jag tappat förtroendet för alla partier.
2013-06-27

  ULJO
Vi får skylla oss själva som lagt rösterna på en regering ledd av moderaterna
2013-06-27

    ej medlem längre
De nya moderaterna - det nya klass-samhället
2013-06-27

  Annika Persson
Man blir nästan lite orolig för vart det bär med Sverige
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP