Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jante bor i Sverige, måste bort!!


Kommer aldrig bli "lagom"

Passa in i ramar och mallar
kväver människosjäl..
och att vara tyst är att hålla med
tystnaden är farlig..
man måste röra om i livets gryta
annars bränns innehållet fast
det ger dålig smak..
frihet är att våga öppna munnen
gå åt annat håll när massan går åt ett..
vårt land blir mer och mer förtryckt
rädslan ökar under sådana förhållanden
men vi äger demokrati yttrandefrihet
eller har jag kanske missuppfattat..
jag kommer pressa på och våga
jag är inte rädd för att yttra mig..
och det bästa är att Herren ger mig mod
inre styrka att våga simma mot strömmen!
Han var "inte politiskt korrekt"
han är min inspiration i alla väder!!






mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-27 10:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om Gud är för oss, vem är då INTE emot oss?
Jag har fått uppleva att även så kallade kristna är motståndare.
2013-06-27

  Bibbi VIP
"Är Gud för oss, vem kan vara mot oss?" Rom. 8:31
2013-06-27

    ej medlem längre
Det skall nog till massprotester om det skall hjälpa.
2013-06-27

  Rozsi.kovacs

Du är stark o djärv bravo
2013-06-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är min frände! Jag har aldrig varit "lagom". Om alla vore mindre "lagom" skulle världen se bättre ut, tror jag.
2013-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är överhuvudtaget inte politiskt.
Märkligt detta att vissa tillåts "röra om i grytan", men så fort jag gör det blir det rabalder bara för att det är jag.
Jag är hatad även av kristna.
2013-06-27

  Tabac VIP
Härlig läsning!
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP