Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min nattsömn är förstörd..


Tidig morgon..

Solen har stigit upp
även jag
måsarna för oväsen
tillsammans med
berusade grannar
respekt till sovande
verkar absolut inte finnas
men det är ju sagt att
där spriten går in
går vettet ut..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-28 05:23



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant.. :)
2013-06-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant som det är sagt...
2013-06-28

  Rozsi.kovacs

Så sant
2013-06-28

  Tabac VIP
Även berusning har skymning och gryning men den är vackrast nykter.....
2013-06-28

    ej medlem längre
Visst, så är det, det har man sett exempel på.
2013-06-28

  Alva Johnsson VIP
Otrevligt! Ovälkommet oväsen.

Oj, otal o:n
2013-06-28

  Bibbi VIP
Så sant.
2013-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Det har du rätt i.
Sprit är till för fega.
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP