Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig lurar dom inte!

Mord mord och åter mord
mitt Sverige förändrat är!
överallt man ständigt hör
problemen som ökar här!

Nu härjar pirater på vägarna
man måste ständigt se upp!
ögon i nacken måste man ha
kriminella vill göra en kupp!

Ingenstans man säkert går
våldet blir bara mer!
men PK media tonar ner
mig lurar dom ej, jag ser!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-28 11:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Våldet reser sig till ett ris för ogudaktigheten..." Hesekiel 7:11
2013-07-03

    ej medlem längre
t.o.m i min lilla bygd, har bilbrand ägt rum under uppsluppen stämning
2013-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Vägpirater har det funnits i många år. De brukar t ex kapa långtradare lastade med cigaretter.
Och läs och häpna: Ofta är dessa kapare svenskar!!
2013-06-28

    ej medlem längre
Det är väl för få poliser som med allt annat.
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP