Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28.06.2013 Fredag. Obesvarade frågor.


Ögonblickets frågor

Vetgiriga ögonblick lämnar ensamhetens spår
efter sig, och chillar med utandningsluften.

Sedan är allt glömt,
och jag andas in igen.

Saknaden vänder sig hastigt om
för att få veta vad det beror på.

Förgäves.

Jag borstar fort bort saltet från mina axlar,
då allt jag begär är gratis

men ouppnåeligt.

Därför sover jag, fast jag inte vill
och sörjer inte, fast jag vill.

Därför,

bara därför.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-29 07:11



Bookmark and Share


  Nina.H
Får känslan av strävan bort från
saknad och sorg.. med en fast
beslutsamhet.
Djupt och bra skrivet!
2013-06-29

  Stefan Albrektsson
Lysande skrivet (om än mörkt) - fastnar och njuter i: "Saknaden vänder sig hastigt om / för att få veta vad det beror på" och "Därför sover jag, fast jag inte vill / och sörjer inte, fast jag vill." Applåd!
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP