Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett trevande försök att rimma. Relationstankar.


bulleribuff

Det blåser, det mullrar, det bullrar. Det bulleribulleribuff
Jag vet vad jag kan och jag vet vad jag vill men ändå så hugger det till.
Det är spärrar i kroppen som kämpar
Som sparkar och kivas och slåss

DU VET VAD DU VILL! DU VET VAD DU VILL! - men ändå så hugger det till.

Det blåser och mullrar där inne, som eldar som bränner och skär
Ibland som det renaste vatten. Så ljumt, lite här lite där.

Så det blåser, det mullrar, det bullrar
Det sparkas och kivas och slåss

JAG VET VAD JAG KAN OCH JAG VET VAD JAG VILL - men ändå så hugger det till.

I morgon kan lugnet få komma
Eller kanske nu med en gång dock bulleribuff ska det höras, det på djupet ska kännas ack ja.
För att hugga till, hör livet till och sen får väl resten va bra.




Bunden vers (Rim) av Ivanovitj
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-29 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett