Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U

Jag saknar dig vackra du, så att tiden står still när jag tittar ut.
De stora trädens svaj, den stannar för dig.
De gröna kronors ståtlighet bländas av ditt ljus.

Din kärlek till mig bildar en grund i den djupaste dal av alla,
i mig.

Solens strålar räcker inte till för att stråla i samma sträcka som dig, du lyser genom mig. Jag älskar dig så den vackraste av känslor inte räcker till.
Att veta att jag betyder något för dig, gör att livet blir mer värt att leva. Att få vara en del av dig, gör att den vackraste natt blir dag för din kärlek till mig.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-30 03:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin!
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

soheila