Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelse


Såsom du
skapat mig
genom din blick
din beröring
dina kärleksord
dina andetag
din vädjan
din ilska
din bitterhet
din sorg
din längtan
är också du
min skapelse
genom allt jag gjort
och inte gjort

låt mig få hela
det som blev fel




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-07-03 08:18



Bookmark and Share


    maija tuori

Vacker ...
2013-09-01

  aol
ja vi är åtskilda men är ändå ett,
2013-08-31

  Nina.H
Varandras spegelbilder...fint
skrivet!!
2013-07-31

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Fint formulerat om hur vi skapar och möjliggör varandra
2013-07-20

  Rozsi.kovacs

beutyful
2013-07-10

    ej medlem längre
Vacker. .

'låt mig få hela
det som blev fel'
2013-07-04

  Lars Hedlin
Bra skrivet..APPLÅD!
2013-07-04

    ej medlem längre
vädjan..en vacker och insiktsfull
sådan..
2013-07-03

  Hanna Mari Wallin
Tycker om dina meningar som leder till efter tanke
2013-07-03

  Tabac VIP
Vilket underbart flödestänkande......
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös