Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om politik och dagens samhälle..


Olika åsikter..

Jag frågade tre personer
vad tycker ni
vad har ni för tankegång
åsikt..
jag bryr mig inte, sa den ena
jag följer med strömmen..
den andre sa:
jag ifrågasätter mycket
men är rädd för att yttra mig..
den tredje uttryckte sig så här:
om man inte är politiskt korrekt
då får man räkna med motstånd
det märks så tydligt..
men jag bryr mig inte
jag säger vad jag tycker
gärna högt och tydligt så andra hör
alltid retar man någon..
för trampar nån på min åsikt
då trampar jag tillbaks och markerar
min yttrandefrihet!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-04 07:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd för den som vågar stå för sin åsikt oavsett vad det kostar!
2013-07-07

  Schackpoeten VIP
En sammanfattning av politik skulle kunna vara att det är "Ett nollsummespel i en luftpastej"
2013-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag tillhör dem som säger: Jag struntar i politik och är stolt över det.
2013-07-04

  Quasimodo
Ärlighet för vem man är och tror på, även om det blir smällar och gör ont!
2013-07-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Efter att jag flyttat från förtrycket hemma, så lovade jag mig själv att alltid stå för mina åsikter. Det har jag gjort! Men trampat en del på tårna!
2013-07-04

    ej medlem längre
Det är dålig yttrandefrihet när folk är rädda för att säga sin mening.
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP