Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tänker på dig

Det startar med tankar,
rör vid känslor som vaknar och vandrar,
flämtar, vibrerar, skakar och stampar
Fjärilsvingar
som varsamt men samlat
leder tillbaka mot skapelsen där de
slaknar och
landar

En hjärtlig resa


När jag tänker på dig




Fri vers av Mattias C
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-04 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C