Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lever

glasklara kristaller

rinner längs floden

och värmer marken

skyddande

tröstande


bröstet vidgar sig

fylls med livets skönhet


smaken av salt

lämnar sina spår

efter sommarregnet

på mina torra läppar


en fiol

ensam

i mörkret


det är vackert

det är smärtsamt


jag lever






Fri vers av pufflan
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-04 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan