Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter en gruppvåldtäkt..

De verkar aldrig sluta
blir bara mer och mer..
många kvinnor är rädda
när mörkret slagit ner..

Även mitt på dagen
ingen riktigt säkert går!
överfall och rån-hot
plötsligt händer där du står!

Jag kommer fortsätta skriva
om allt jag hör och ser!
och råkar nån stå i vägen
då skriver jag ännu mer!!






mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-05 11:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Senta-Maj
2013-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Dessa äckliga feminister som alltid vill dalta med brottslingar. Hur ska DE ställa sig till detta med våldtäkterna?
Kanske deras dubbelmoral blir uppenbar i denna fråga.
2013-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Alla våldtäkter är av ondo, oavsett vilka som begår dem eller hur många gärningsmännen är.
Det behövs hårdare straff.
Stoppa asocialdaltet!
2013-07-05

    ej medlem längre
Det finns ju inte poliser så det räcker, så det är ju fritt fram att göra vad som helst, inget straff att tala om heller.
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP