Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor framför spegeln

När blev min navel en ledsen mun,
med kanter som pekar nedåt
Ett meningslöst hål
mitt i den hud som spänts om barnen
jag burit och mättat

Mitt vatten står tomt,
och ingen fot ska sparka
mot mjuka livmodersväggar

Jag är naken i tiden som går
förbi mig




Fri vers av Sara Boström
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-05 17:38



Bookmark and Share


  Blåbäret
känns som om jag går in i klimakteriet här
det ekar tomt i det livgivande rummet
men en redan given livsglädje springer ett varv runt huset och ropar på "mamma"... :)
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström