Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhetsdikt

Jag knäpper mina händer
och lyfter upp min blick
vill tacka Gud för livet
och för dagen jag fick
en glädje fyller hjärtat
min själ är full av fröjd
så tack min gode fader
jag känner mig så nöjd





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-06 23:07



Bookmark and Share


  limerick
Fin gestaltning av tacksamhet, en del av kärleken.
2013-08-03

  Bibbi VIP
Amen!
2013-07-07

  Quasimodo
Vackert och ödmjukt för gåvan av livet!
2013-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2013-07-07

    ej medlem längre
Alldeles som en aftonpsalm, så fint.
2013-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Underbart, kära syster!
Gud välsigne dig!
Gudsfruktan i förening med förnöjsamhet är en STOR vinning!
2013-07-06

    ej medlem längre
Amen
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP