Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarettrök

Någonstans i huset sitter någon på balkongen och röker
cigarettröken tar sig in genom min stängda dörr
hela vägen in och odlar cancer i mina lungor
äckel i mitt hår
och lust i min hjärna
Det doftar fest, alkohol och frihet
det doftar minnen av en annan värld som snart får mig att knacka på och fråga om en cigg till mig själv
Ställa mig på balkongen och äga världen som är där utanför




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 208 gånger
Publicerad 2013-07-05 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment