Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när livet blir för tungt


Hålet

jag dör långsamt inifrån...
jag vet om det

men orkar inte stoppa upp
processen...

det gör så förbaskat ont
och inget finns som lindrar

hålet blir bara djupare
och svartare

men jag bryr mig inte längre
jag ger upp

det ända jag begärde av livet var
lugn och ro ...

men i det djupa mörka hålet
finns bara ångest och skräck

ljuset blir sakta mindre och mindre
och ljudet blir dovare och hörs allt mindre

jag hör andras hånskratt
ovanför mitt huvud

jag bryr mig inte längre
jag låter mig bara omslutas

av det mörka omkring mig
och väljer att försvinna fullständigt.





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-06 21:22



Bookmark and Share


  den nakna poeten
men herre gud Angela vilken bra text och vilken tyngd i orden det går inte att hitta dom djupet av botten av det djupaste hav mentalt så drog du ner mej från ett ljus till det svartaste mörker för jag känner smärtan i varje ord dina ord är som salt i såren på min själ men du får ej glömma att efter regn kommer sol håll ut livet blir bättre gud hör dina böner vi ser dina ord du har styrkan om du använder din kraft rätt Angela himlens väktare
2013-07-10

  mare VIP
Mörk dikt
bra skriven..
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP