Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tar en ny väg




När livet känns upptrampat
gammalt o grått" är det kanske
dags att föra det bort...

Livets strategier gjorda för
genier" som glänser med
sin själ men som undrar
vem du är....

När livet känns upptrampat
gammalt o grått" där dag-
drömmeri blir till slaveri...
för att fylla själen med din
säkerhets ventil...

Jag tar en ny väg" som
bryter de invanda mönster

Där mitt egen värde lyser
Och där mitt hopp om
kärlek jag hyser....

Rozsi.kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 335 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-07-07 21:43



Bookmark and Share


  den nakna poeten
du är så gedigen ärlig och utrycker sanningen som den är du är modig för det är just det som känns svårast i ett splitrat förhållande när det tar slut att bryta mönstret och dess vardagliga ting och rutiner du är sann och ärlig spännande och vacker läsning tack Med vänlig hälsning cg
2013-07-17

    Mia Sedvall
Vackert och bra!
2013-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det vara förnuftigt att testa en ny väg så kanske man uppskattar den gamla desto mer.

2013-07-08

  aol
tycker om din skrift,
2013-07-08

  Bibbi VIP
Tycker om.
2013-07-07

  SatansSon VIP
gillar den här. bra.
2013-07-07

    ej medlem längre
Tycker mycket om den här fina texten!
2013-07-07

    ej medlem längre
gillar texten! tänkvärt och bra...
2013-07-07

  Fem hjärtan VIP
Fint skrivet och igenkännande..!
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs