Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

garanterad

100 steg och tio oceaner ifrån
står jag här och blickar ut över dig
en återblick en stund av frånvaro
utan närvaro

jag inser att jag aldrig förstod
när du sa hej då och jag förstod
nog inte riktigt varför du bara vände
just då

100 steg och tio oceaner ifrån
stannade du i mina tankar och jag
fastnade en stund till för att verkligen
drunkna i allt

och fortfarande förstår jag
mig inte riktigt på dig
ditt sätt att utmana mina tankar
och sätt att vara

jag gillar det!




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-08 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric