Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars 2004

När ljuset flytt undan
gör mörkret entré,
bjuder upp till en dans
som ingen annan kan se
bara jag känner takten
bara jag tittar på
ingen där som kan trösta
Ingen där som förstår

Det är frågan om tillit
ja inte klarar hantera
ja vill inte ta del
av allas liv ja kan rasera
Håller på avstånd
vill inte va nära
bär allting ensam
har mycket att lära...




Fri vers av Mette.
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-03-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.