Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni 2004

Att skriva nått poetiskt
När ingenting vill fram
Är som att sova utan kudde
Eller kamma håret utan kam

Blir mest en massa svammel
Helt utan innehåll
Men det kan ju va trevligt
Med en dikt som menar noll

Jag skriver inte ofta
Mest om det är nått som har hänt
Då är det ofta tankar
Men även känslor jag har känt

Det ger mig perspektiv
En chans att strukturera
Det är skönt att få allt svart på vitt
Och tid att få fundera

Det svåraste att skriva
Är de allra sista orden
För då står allt där att läsa klart
Då ligger kortena på borden

Allting som man tänkt och känt
Är ute till beskådan
Ibland så är det jobbigt
Att visa upp att jag är \"sådan\"

Samtidigt har jag svårt
Att berätta vad jag känner
Så detta är mitt egna sätt
Att dela med mig - till mina vänner




Fri vers av Mette.
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-03-03 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.