Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juli 2004

Har nått djupt där inne
som behöver komma ut
hittar inte orden
men jag vill få det att ta slut

Handlar inte om nån annan
utan syftar mest på mig
handlar om den kärlek
som man hyser över sig

Skepsismen i mitt blod
och tvivlet i min själ
har avisat så många
som bara vill mig väl

Misston på mig själv
är svår att kontrollera
Och när den växer sig för stark
helvetisk att hantera

Hittils har jag klarat mig
Och inte gjort nått korkat
Inte för jag inte vill
Utan för jag inte orkat




Fri vers av Mette.
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-03-03 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.