Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelen väntar..

En dag lämnar själen
en dag jag flyttar dit
och aldrig aldrig aldrig
jag kommer längta hit..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-10 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm så är det, himmelen väntar.
2013-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Jesus kommer!
"En dag lyfter tusende vingar
för fjärran mångmila färd..."

"Snart är det glömt hur på jorden det var
Glömt är det hån som för Jesus jag bar"
2013-07-10

    ej medlem längre
Ja, det blir en stor dag, denna usla värld är inget att längta till.
2013-07-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, snart så...
2013-07-10

  Rozsi.kovacs

helt sant gudomligheten den finns
2013-07-10

  aol
så är det man lämnar kroppen går upp i det gudomliga,
2013-07-10

  Bibbi VIP
Upp. 21
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP