Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje eller semesterstress?

Nu

när alla måsten till synes börjar lägga sig att vila

Nu börjar våra möjligheter ta form

 

Det är semesterstiltje, och först då blommar klockorna

tiden

som annars sällan finns

tycks nu emellanåt flöda

 

samtidigt vet vi att samma tid rusar fort

och plötsligt är borta

 

så det är lika bra att komma till skott

göra det vi annars sällan hinner

                       klart

 

prioritera det viktigaste

                       nu

 

© Birgitta Wäppling, 10 juli 2013

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-16 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP