Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ischias

Jag hade nervtrådar lindade
kring pannan
för att bli vacker

då var du järnspettet
genom min ryggrad
nerifrån och upp

Med sneda höfter
uppbjuden till dans

tippe tippe tipptapp

Stötar genom lederna
Min blomstring
var tillfällig




Fri vers av MMo
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-12 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo