Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av rädsla

Ångest stal mitt öra
viskade oro i gångarna
som förband mina sinnen
tills rädslan fanns
i varje smak
Och verkligheten
blev en avlägsen betraktelse
bakom sotat glas

En notis i kanten, långt senare
Öra upphittat
återfås mot beskrivning
Men då hade jag sedan länge glömt
varför jag en gång behövde två




Fri vers av Sara Boström
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-12 17:45



Bookmark and Share


  Blåbäret
allt för överlevnad...dra av, skala bort och lägg åt sidan
för att gå vidare
tills med en förvåning
något kan blixtsnabbt påminna
få en att förnimma, det som är verklig rädsla
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström