Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är i rörelse


LIVSKARUSELL


(((O)))


Karusellen
som snurrar runt

med livet,

går allt fortare
genom åren

barn och ungdom,
vuxna år
med släkt och vänner,
i egna
livskaruseller

mötas och beröras,

faller av, faller bort
endag

Årstiderna växlar ständigt

ljuset sjunker
och stiger,
dagar och nätter
försvinner,
men vart?

Och en dag
skall karusellen med
livet

stanna.




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 485 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-13 10:17



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tycker om texten trots sorgsligheten så bra!
2013-08-31

  Maria T
Allt går väldigt fort.
Sommaren lider nu mot höst
2013-08-01

  Lena Själsöga Keijser
karusellens vidvingade
språk
2013-07-29

  Mats Henricson
Fyndigt och värdefullt !
2013-07-28

  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt
2013-07-16

  Chawa VIP
Livet ständiga flöde - in the flow - in the vortex!
2013-07-13

    ej medlem längre
bra! Ja man borde Memento Mori lite oftare.......
2013-07-13

  Fem hjärtan VIP
Berörande och tankeväckande!
2013-07-13

  poetryGirl
http://youtu.be/H8-lWIDT19k

livsfloden

2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl