Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15.07.2013 Måndag. Förväntans tankar.


Bär mig

Tittar in i väggen med ögonen slutna.
Tänker mig längre och längre bort.
Den dyrbara friden bär mig

vidare,
in till sista dagen av ovisshet
och den rikliga glädjens möte.

De djupa suckarnas rastlöshet
tär på mina fast beslutna andetag.

Oändlighet,
kom med dina omöjliga gränser
och bär mig till försoningens vittnesbörd.

För kärlekens skull.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-15 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP